Tällä kertaa oltiin koepaikalla hyvissä ajoin, eikä 5 minuuttia ennemmin niinkuin mestiksissä... Me siis kisattiin 14-17 vuotiaissa ja tuomarina Riitta Räsänen. Mindi oli aidassa kiinni kunnes meidän vuoro koitti. M oli innoissaan ja kuuliainen kun mentiin kehään ja seuraamisesta menikin pisteitä siksi koska Mindi aivasteli (= oli superinnokas) hirveesti ekalla pätkällä. 9 saatiin kuitenkin ja tuomari sanoi että harvinaisen hyvät käännökset:))) Ja sanoi vielä että, koska sun reisi on ihan kuolassa niin tiivistä ainakin on. Ja hyvä niin mun mielestä... Kaikki liikkeet meni hyvin, paitsi kun tuli KAUKOT. Mindi ei noussut kertaakaan istumaan. Prkl!!!!!!!!!!1 Joten nolla kaukoista, again.... Ilmeestä mä kyllä jo huomasin ettei se aio nousta. Kaukojen jälkeen hypystäkin vielä 9,5. Kaukoissa on niin iso kerroin että pitäs tehdä aika täydelliset liikkeet että tulis ykköstulos. No eihän se jääny kun 4 pisteen päähän, mutta kun Mindi OSAA niin miksi se ei TEE???!?!? Mutta sitten kun kaukot onnistuu niin saattaa tulla huippispisteet8))) Huonoin numero meillä oli 8 luoksarista että aika superhyvin meni muut liikkeet´kun sm-kisoissa on aina tiukempi arvostelu. Niin ja lopuksi oli vasta paikallamakuu, josta 10. Mutta silti lopulta meille SM-PRONSSIA:))))) Oli aika siistiä mennä palkintokorokkeelle Mindin kans ja vielä kun oli kivat palkinnot:) SM-kisoihinhan mennään hakeen sijoitusta eikä tulosta;) Vinka oli mukana kannustamassa ja sai seurata kun evl koira teki liikkeitä, toivottavasti se oppi jotain. Mindin palkintoihkutus kuvia:


Palkintoja tuli paljon muitakin, mutta nää oli ne parhaat:DD

Seuraavista kisoista ei yhtään tiedä kun tolla pitäis alkaa juoksut kohtapuoliin. Ehkä kk päästä? Me aletaan keskittyä nyt voittajan liikkeisiin, koska Mindiapina osaa oikeesti avon liikkeet joten turha niitä on hinkata. Vähän ennen koetta vaan kertaa ESIM KAUKOT. Mä luulen että eniten tuskaa tuottaa kaukot (yllätys) ja tunnari, josta meillä on vasta pari treeniä takana. Niin ja ruudussakin on tekemistä eikä me luoksarin maahanmenoa olla alotettukkaan:D Että kyllä töitä riittää, mutta mä aion töitä kyllä tehdäkkin meidän tokouran eteen:)

Mindi on pitänyt  tokovapaata viikonlopun jälkeen, mutta tänään vähän temppuiltiin. Tai no Mindillehän on ihan sama tehdäänkö tokoa vai temppuja.. Vinksukalle kontakteja sekä ilmasuja 6kpl. Yhdellä kerralla kun rulla oli mm:hen kenkien välissä ja Vinka ei nähnyt sitä ja se huomas rullanpään näkyvän taskusta niin V fiksuna ja oma-aloitteisena tyttönä otti rullan taskusta ja toi mulle:D Eilen Vinkalle 4 paikallamakuuta, 4min, 1min, 2min ja 1min. Kaikissa pysyi hyvin. Matkaa oli välillä paljon ja välillä vähän ja 4min & 1min tehtiin sisällä ja 2min & 1min ulkona.

Koirilla lenkillä ilmeet kohdallaan;

Vinkaa ihmetytti suuresti 5 tällästä, joita lenteli yks päivä meidän talon yllä:

1458 - 6 = 1452