Tänään tokoiltiin pihassa kolmeen otteeseen. Aamulla jäävätreeni molemmille ja istuminen sujuu taas kummallakin ihan kivasti. Pitää suurinpiirtein kerrata joka päivä näitä, ettei noi sveitsikät unohda niitä.. Vinka varsinkin on unohtelussa erittäin taitava! Mutta toisaalta jos Vinkalle saa taottua jonkun asian päähän kunnolla, niin se ei sitä sitten kovin helposti unohda.

Päivällä oli operaatio kaukot. Ensin käytiin parintunnin umpihankilenkillä, että saisin tehtyä vieterijaloille kaukotreenin. Mindille ei lenkki toiminut, enkä mä tiedä miten mä nyt etenisin kaukoissa, kun se a) ei opi niitä millään, tai sitten b) mä en osaa opettaa. Veikkaan b-vaihtoehtoa. Vinka tekee puhtaasti jopa metrin päästä kaikki vaihdot:) Takapalkalla jopa 1,5m päästä.

Illalla vielä ruutuiltiin. Mindi teki tälläkertaa tosi hyvin, eikä jäänyt etureunaan odottamaan palkkaa. Tehtiin joka suunnasta noin viiden metrin päästä tyhjään ruutuun lähetyksiä ja sitten kerran  20m päästä alustalla ja pari kertaa ilman alustaa. Vinkalle mä laitoin tälläkertaa alustan ruutuun ja tein itse jotain häiriöitä siinä samalla (esim. juoksin vastakkaiseen suuntaan samalla kun Vinx meni ruutuun)

Illalla meille tuli koirahieroja hieromaan Mindin ja Vinkakin pääsi totuttelemaan käsittelyyn. Mindillä ei mitään suurempia jumeja ja M kuulemma on tosi "irtonainen" ja notkea tapaus:)
Vinkan mielestä hierominen ei ollut ollenkaan kivaa, koska ruoka-aika oli samaanaikaan, joten se ei malttanut olla yhtään paikoillaan. Seuraavalla kerralla sitten mietitään hieromisajankohta paremmin ja Vinkakin pääsee kunnon käsittelyyn.
Niin ja hieroja kehui Vinkan lihaksia, jotka ovat tulleet näin: