Eilinen päivä vietettiin mukavassa säässä ja seurassa agikisoissa. Kolme starttia molemmille koirille ja ilman mitään suurempia sepustuksia, selitykset radoista;

A-rata (agi): Mindi hyppäsi pöydälle kovasta vauhdista ja "bojoing" se lennähti samantien pöydän yli:D Ja yhdeltä esteeltä kielto, joten tältä radalta 10vp. Vinka juoksi heti muurin yli, eli osat tippuivat. SItten puomin jälkeen oli rengas ja mä en oikein tiennyt mitä siinä tapahtui, kun Vinka hyppäsi renkaaseen niin se jäi siihen roikkumaan niinkuin hirtetty koira. Jatkettiin siitä kuitenkin rataa, niinkuin mitään ei olisi tapahtunut ja loppu menikin ihan puhtaasti. Koko rengas meni käyttökelvottomaksi, onneksi lagulla oli vararengas:D Videolta mä sitten myöhemmin katsoin, että Vinka yritti hypätä renkaan väärästä välistä. Tästä siis hyl.

B-rata (hyppy): Kun katsoin minien suorituksia niin oli yksi kohta mitä mietin ja kävin harjoittelemassa sitä lämppäesteillä. Molemmille tältä radalta sitten toinen 0-tulos! Vinka taisi oppia kerrasta, että rengas kannattaa hypätä oikeasta välistä;) Vinka myös voitti (ihanneajan alitus -11) ja Mindi oli kolmas (ihanneajan alitus -4).

C-rata (agi): Mindin kanssa mä luulin jo viimeisen esteen jälkeen, että nolla tuli, mutta Mindin takapää olikin tippunut keinulta joten siitä 5vp. Vauhtia löytyi vielä viimeiseenkin rataan (ihanneajan alistus -8) ja loppusuora tultiin täysiä:) Vinkan radalla mä luulin, että keinun ylösmenolta tuli virhe, mutta sitten kuulutettiin, että Vinkalle&Susannalle hieno nolla! Me noustiin kakkosiin!! Meillä takana 5 starttia, kolme nollaa ja kaksi hylkyä. Ihan hyvin:) Vinka vielä voitti tämän radan ja ihanneaika alittui -16 ja risat! Kun katsoin videon, niin ei Vinka edes täysiä mene, joten lisää vauhtia luvassa;) Tuomari sanoi palkintojen jaossa Vinkasta, että valmis paketti kakkosiin, mutta ehkä me kesä treenataan kunnolla ja syksyllä kisataan vasta? Osin tuo kesäkisaamattomuus johtuu myös kyytinogelmista.. Mindin mä luultavasti ilmotan toukokuussa vielä kolmeen starttiin, jos sekin vaikka nousisi luokalta:)

Piti nyt vielä laittaa palkintopose, kun tuli serti ja kaikki;) Mindi-possu varasti palkintonamit/luut ja pisti poskeensa.

Mulla on kaikilta radoilta videot ja ne tulee tänne jos jaksan ladata ne jonnekkin..

Kauhajokisilla meni muutenkin hyvin, Vinka ja pari kääkkää nousi kakkosiin ja heti toiselle kääkälle kakkosista nolla ja Mindille myös yksi nolla:)