Tänään käytiin kaverin kanssa treenailemassa koiria agikentällä. Ekaksi vaan kolmen hypyn suoraa irtoamistreeniksi, Vinkalla oli niin kiire palkalle että meni esteiden välit välillä naamallaan. Mä pelkäsin että se alkaa ontumaan kun niin pahasti meni mutta ei onneksi. Vauhtia ainakin piisaa.
Mindi ei tehnyt tätä ollenkaan, vaan aloitettiin sen kanssa tokolla. Mulla oli ruoka taskussa ja otettiin kaikki avon liikkeet putkeen ilman paikkamakuuta. Tosin palkkasin luoksetulon lopussa, koska Mindillä oli niin hyvä vauhti ja kaukojen ekassa m-i vaihdossa kun nousi ekalla sekä noudossa kun ei varastanut (mutta sitten tarvi kapulan hakemiseen 2 käskyä). Jos tuollainen suoritus tulisi enslauantaina kokeessa niin olisin supertyytyväinen:) Mindi oli kauheen innokas ja seuruu oli vähän sähläystä, mutta mulle tärkeempää on se iloisuus kun ihan puhtaasti suorittava koira:) Niin ja Mindi jäi liik. maahanmenossa seisomaan, koska mä sanoin käskyn väärällä äänenpainolla. Kaikista parasta tässä Mindin treenissä oli se, että Mindi palkkaantui kehuista liikkeiden välillä!
Vinkalle seuraavaksi keinua ja keppejä. Molemmat oli sellastakin sähellystä että:D Keinulla V keksi että keinun puolesta välistä voi hypätä alas, mutta mä kielsin aika tiukastikkin (Vinx ei oo mikään pehmeä) ja sit neiti tajus taas idean. Kepeillä oli niin kiire että Vinka olis halunnu mennä 2 väliä kerralla... Kyllä siitä vielä hyvä tulee kun vielä vähän treenataan:D
Mindin kans oli _ihan pakko_ ottaa vielä pari noutoa sekä liik. maahanmeno. Nyt molemmat onnistui ja molemmille jäi hyvä mieli:)Vinkalle lopuksi vielä ilmaisutreeni. Kolme ilmaisua ja kerran vaan tiputti rullan mun eteen, mutta sit kielsin ja käskin tuoda uudestaan. Vinkalle se ehkä toimii paremmin kuin uudestaan koko ilmaisun ottaminen.

 


 



 
Vinka on ryhdikäs, koska näkee fasaanin.

---

Meillä on tämä kesä ollut vähän agipainotteista, ollaan käyty pari kertaa viikossa agittamassa ellei useimminkin. Tuntuu että tämä kesä on jo ohi, kun koulukin on alkanut. Mä haluisin olla vielä lomalla!!!!!!!!!!! No onneksi on tänä syksynä on sennen mestis ja nuorten sm-toko, jotka piristävät suuresti:) Ja jos jotain positiivista pitää keksiä loman jälkeen, niin ainakin treeni-ilmat paranee kun tulee viileetä ja koiraharrastuskausi alkaa taas eli siis kaikki ohjatut kurssit ym. Vinkalla alkaa pian agin jatkokurssi sekä haussa käydään taas. Mindille ei vielä oo löytynyt sopivaa kurssia, mutta kyllä niitäkin tässä syksyn mittaan tulee.