Kylläpäs on nyt blogin kirjoittelu jäänyt! Mutta enpä ole muutenkaan kauheasti viihtynyt koneella, koska talvi ja pakkaset on niin ihania! Ulkona voisi olla vaikka koko päivän, mutta harmittavasti parhaimpaan lenkkiaikaan täytyy kuluttaa koulun penkkiä.. Samaa rataa jatkuu tuleva viikonloppukin, mutta paljon mielenkiintoisamman aiheen parissa, nimittäin koirahieronnan. :)

Tänään käytiin jäätymässä läheisellä parkkiksella, joka on nykyään meidän lähes jokailtainen pysäkki. Iso ja valaistu parkkipaikka on mitä mainion tokoilupaikka! Näillä pakkasilla pitää tosin käydä vuorotellen, ettei toinen koira jäädy odottelun aikana. Mindin kanssa kävin ensin ottamassa vähän ohjattua ja lyhyt palkattomuustreeni. Ohjatussa oli aluksi pientä säätöä merkillä, kun meinasi lähteä kapuloille. Pitääpä ottaa joku merkkikuuri, koska Minsk osaa suunnat tosi hyvin ja harvoin lähtee keskelle. Palkattomuustreenissä oli teemana kuppipalkka. :D Eihän meidän pitänyt enää vaihtaa taskupalkasta tähän, mutta kotona se tekee niiin raivoisasti ja hyvällä draivilla kaikki liikkeet, että on ihan pakko vielä yrittää rakentaa sille kunnon kuppipalkka. Nyt mä aion oikeasti edetä rauhassa! Liikkeinä tehtiin zeta, aloluoksari ja seuraaminen. Zetassa järkkä i-s-m, istumisen seisoi, mutta mulla oli niin epäselvä käsky, että laitan sen piikkiin. Luoksarissa ei ennakoinut stoppeja, mutta sivulletulossa Min hyppää kauheen kiepin ja jää siihen istumaan, mihin laskeutuu eli välillä metri minusta ja välillä liian takana ym. Seuraaminen kivaa, jonka jälkeen palkka. Kokonaisuutena hyvä treeni! Mindi on viimeaikoina ollut tosi pätevä, odotan innolla tulevia kisoja. :)

Vinkalla ohjelmassa kaukoja, luoksarin stoppeja, ruudun loppuosaa ja liikkeestä istuminen. Kaukoissa sähköjäniksellä oli vähän liikaa virtaa, joten meni vähän säädöksi. Piti vaihtaa nameistä leluun, että vähän rahoittui. :D Luoksarin stopit oli aika kivoja. Vinka pysähtyi salamana käskystä, mutta liukui pari metriä eteenpäin liukkaan alusta takia. Maahanmenosta huomasi, että ollaan keskitytty seisomiseen, täytyy muistaa sitäkin ottaa. Ruudun loppuosissa kauhee törmäys mun jalkaan, varmaan alusta taas vaikutti. Liikkeestä istuminen muuten hyvä, mutta tepastelee etutassuilla, kun kävelen taakse.