... vaikka meistä ei ole blogin puolella mitään kuulunut. Viime päivityksen jälkeen ollaan ehditty tekemään vaikka mitä. Tokon osalta tosin on tehty vain pikkutreenejä kotipihalla, vain muutaman kerran ollaan käyty kentällä. Vinka teki tuossa joku aika sitten koemaisen voittajan liikkurin kera ja hyvältä näyttää! Tunnari ja kaukot tarvitsee eniten treeniä ja samaten häiriöön pitäisi päästä enemmän treenaamaan. Vinkasta on tullut kauhean häiriöherkkä...

Mindille oon alkanut opettaa merkkiä eritavalla, joka onkin selvästi parempi kuin aikaisempi merkin kiertäminen. Ohjattua ollaan tehty luvattoman vähän! Evl ruutua ei olla kunnolla vieläkään tehty merkin kautta, kun päätin sen merkin siis opettaa uudestaan.

Agilityä ollaan käyty juoksemassa pari kertaa viikossa ja Vinka tuntuu ainakin tosi hyvältä! Mindi päätti pelästyä rengasta niin paljon, että meni hetken kunnes se taas uskalsi hypätä siitä. Muuten se kyllä nauttii, kun saa mennä A:ta ja puomia. Mä oon suunnitellutkin treeniradat niin, että kontakteja mennään useaan otteeseen. :D Kisat on nyt lauantaina ja Vinka starttaa ekan kerran kakkosissa.

Näytelmöintiä harrastettiin viime viikonloppuna Seinäjoella ja Vinka kävi kehässä ruotsalaisen Mia Sadgrenin tuomaroitavana. Ruotsalaiset näköjään tykkäävät Vinkasta, kun saatiin käteen taas ROP ja CACIB. Tuomari leperteli Vinkalle kaikkea ja Vinka oli ihan "8DDD" -ilmeellä ja ekaa kertaa näyttelyhistoriansa aikana heilutti häntää tuomarille. :o Arvostelu on nyt jossain hukassa, mutta ainut negatiivinen asia siinä oli häntä.

Mutta hei mikä vika tuossa Vinkan hännässä on? Sehän on hienosti tiiviillä kippuralla selän päällä.