Viime viikko oli aikamoinen tehotreeniviikko! Käytiin tekeen ruutua varmaan jokapäivä läheisellä koululla. Ja se auttoi, nimittäin molemmat hakee tällähetkellä tosi hyvin ruutuun pitkältäkin matkalta, vaikka ruutu oli tyhjä. Mä käytin ekaa kertaa ruutunauhoja ja koirat selvästi hahmottaa ruudun tällöin paremmin.
Seuraaminen oli myös viimeviikolla ohjelmassa. Vinka teki pitkää seuraamista possunkorvalla ja lumipallopalkalla. BH-kaaviokin tehtiin ilman mitään ongelmia. Mindi teki myös pitkää seuraamista, jossa paljon käännöksiä ja asklesiirtymisiä evl-tyyliin.


Parhaat<3

Tänään käytiin agiliitelemässä yhden kaverin kanssa ja saatiin tosi hyvät treenit aikaiseksi! Tarkoituksena on ottaa tekniikka ja ohjaustreeniä. Eka otettiin keppejä. Vinka kepittää muuten hyvin, mutta sisäänmenoja pitää harjotella enemmän erikulmista. Sitten otettiin pakkovalssia ja eka vaan palkkaus kun koira tuli siivekkeen ohi ja siitä sitten edettiin niin, että heitettiin palkka esteen yli jne. Hyvin onnistui ja mä en tiennytkään kuinka nopeesti ja pienessä kulmassa Vinx kääntyy! Siitä tulee tykki:)) Kunhan vaan olis terve..

Seuraavaksi tehtiin ihan pientä "rataa", jossa oli pöytä ja putki. Vinka ei oo tainnut mennä pöytää sitten alkeiskurssin, mutta vaan muutaman kerran Vinka tuli niin vauhdilla, että liukui suoraan pöydän yli. Putkeen neiti irtosi hienosti, selvästi kesän irtoamistreenit ovat tuottaneet tulosta:) Loppuun vielä vähän kontakteja ja taas keppejä. Ylösmeno kontaktit vähän takkuaa, mutta alastulosta mä tykkään kovasti. Onneksi mä suunnittelin silloin, Vinkan ollessa pieni, kunnolla miten mä opetan kontaktit enkä vaan alottanut jotenkin (niinkuin Mindin kanssa).