Olipas eilen melkoiset tokoilut! Bettis-berni omistajineen tuli Kauhajoelle treenailemaan. Mindi the malinoissi vinkui kiinni ollessaan, haukkui suoritusten aikana, luoksetuloissa oli turbovaihe päällä, varasti metskulle (!), söi melkein apuohjaajan sormet... Meidän oli tarkoitus tehdä koemainen treeni liikkurin kanssa, mutta neiti ei malttanut millään keskittyä ja 1½/6 liikkeestä onnistui. Hyppynouto oli super ja seuruu ihan ok. Luoksetulon stoppeja kehuttiin tokoleirillä, mutta nyt käskyistä huolimatta juoksi läpi, varasti metskulle monta kertaa, liikkeestä istumisessa istui vasta toisella käskyllä, avokaukot tehtiin 10m päästä ja siinä aina maahanmenossa kuului "vuh". Mutta ainakaan vire ei latistunut vaikka palkkaa ei tullut! Täytyy ajatella positiivisesti; meillä on nyt yksi etappi saavutettu eli vire ei laske koemaisessa treenissä! Seuraava etappi on sitten osata voivoi-liikkeet kunnolla. :D

Vinka oli ihan näppärä. Maija huuteli seuruussa eri käskyjä, mutta Vinx ei hirveesti välittänyt, ainoastaan hiekan "potkiminen" aiheutti hämmästystä. Hyppynoudot meni ihan hyvin, mutta Vinka ei vielä kestä kapulan heittämistä vinoon. Leluruudut oli hienoja.

Toisella kierroksella Mindille liian vaikeita ruutuja ja mä sähläsin minkä ehdin. Saatiin kuitenkin onnistunut ruutu loppuun. Luoksetuloissa Maija oli takana palkkaamassa hyvistä stopeista ja nyt pysähdykset oli taas hienoja!

Vinksulle ruudun oikean paikan hakua läheltä ja 1xliik. seisominen.