Sunnuntaina hypättiin Ähtäristä Tiinan kyytiin ja ajeltiin Jyväskylään kv näyttelyyn. Appeja oli kivasti paikalla ja Abby siskokin oli mukana. Vinka kulki aluksi häntä koipien välissä, mutta rauhoittui kun pääsi hetkeksi häkkiin omaan rauhaan. Tuomarina appenzelleilla oli Gabriela Schrank Itävallasta, joka jakoi ERIä monelle:D Mutta ehkä Suomen appenzellit vaan on niin nättejä/komeita;)
Tässä Vinksun arvostelu;

19 mounths old female in good size. Head is a little bit small. Good eyes. Scissor bite. Chest needs time. Good angulations. Very good topline. Very good movement, but narrow in front & hind paws
.

Ihan hyvä arvostelu tuli. Ihme että tuomari antoi erin, koska monet tuomarit olisivat tuosta jo laskenut eh:seen.. Vinka sijoittui luokassaan vielä toiseksi ja lopulta PN kehässä 4.:)
Näyttelyn jälkeen vähän shoppailua ja sitten lähdettiin hakemaan vielä Tiinan Ralli mukaan kotimatkalle. Oli tosi kiva reissu ja oli kiva taas nähdä Abbya perheineen ja tietysti muita appenzellejä omistajineen:)

 ----------------------

Eilen käytiin koirien kanssa kylällä lenkillä ja tokoiltiin vähän kaupan pihassa. Vinka teki kaikki alon liikkeet (paitsi hypyn) putkeen, paitsi palkkasin hyvästä luoksetulon eteentulosta. Paikallamakuu oli joku 1,5min, koska oli niin kylmä ja Vinx ihan tärisi:( Mutta ainakin se pysyi hyvin, vaikka autoja ja ihmisiä meni ohi! Mindi teki pitkää seuraamista ja kaukojen ekaa nousua sekä luoksetulon stoppi. Stoppi sais olla mun makuun vähän nopeempi. Kaukot ja seuruu meni hyvin.