Eilen oltiin hallilla esittelemässä tokoa ja agilityä joillekin yläastelaisille:) Mä kerroin eka jotain tokosta ja sitten näytin koirilla enimmäkseen alon/avon liikkeitä. Tuli hyvä häiriötreeni tehtyä, eikä kumpikaan välittänyt oikeastaan yhtään ylimääräisestä yleisöstä.
Sitten vielä rakennettiin pieni agirata, jota Vinkan kanssa mentiin. Ekalla kerralla mulla oli vähän huolimatonta ohjausta, mutta seuraavalla kerralla mentiin jo puhtaasti läpi. Lopuksi vielä Mindi sai toimittaa halibernin virkaa:)
Käveltiin hallilta kotiin ja matkalla pysähdyttiin ottaan paikallamakuu kaupan pihaan. Molemmat makaamaan ja mä menin parinkymmenen metrin päähän. Häiriötä oli aika paljon ja Vin nousikin 3 min kohdalla istumaan. Kävin laittamassa takaisin ja vielä reilu 3 min ja sitten vapautus. Mindi siis makaili jonkun 7 min yhteensä.

Tänään käytiin kauheassa tuulessa ja lumipyryssä tokoilemassa koulun pihalla.
Mindi:
Seuraaminen: muuten hyvää, mutta mun makuun hieman liian hitaat perusasennot
Jäävät: istumista hinkattiin vaikka kuinka kauan!! Lopulta käskyn vaihto ratkaisi ongelman:D Seisominen saisi olla vähän täpäkämpi. Maahanmeno hyvä. Koulun isot ikkunat toimii hyvin peileinä, joten mä näen kuinka nopeesti käskyyn reagoidaan.
Ruutu: tälläkertaa mä laitoin ruutuun targetin, kun M jää nykyään etureunaan seisomaan. Muutaman kerran targetti oli ruudussa ja sitten pari tyhjään ruutuun lähetystä.
Vinka:
Seuraaminen: Pikku kippurahäntä oli vähän innoissaan (palkkasin lumipalloilla) ja vinkuminen tuli takaisin! Justiin kun oltiin pääsemässä tästä rasittavasta tavasta pois... No, vähän rauhoittelua ja onnistuihan se hiljainenkin seuruu. Ei tosin otettu kovin pitkää, ettei Vinx edes pääse vingahtamaan.
Jäävät: Se istuminen.. Ärh. Mutta Vinkan tapauksessa kaikki jäävät oli istumisia:P Maahanmeno onnistui yhden muistuttamisen jälkeen, mutta seisomista piti hinkata vaikka kuinka kauan. Huoh, onneksi appelsiinia ei haittaa vaikka tehtäisiin samaa asiaa joka reenis, kunhan on hyvä palkka;)
Ruutu: Laitoin sitten Vinkallekin targetin, kun sillä on ruutu nyt vähän hukassa (ei olla pitkään aikaa treenattu). Pari ruutuun lähetystä targetilla ja pari tyhjään. Vois alottaa Vinkalle (ja Mindillekin) jonkun ruutuprojektin..

Huomenna pitkästä aikaa tottikseen!