Eilen oltiin taas esittelemässä tokoa ja agilityä yläastelaisille hallilla. Tälläkertaa vain Vinka mukana, koska Mindi aloitti alkuviikosta juoksut. Mä hyödynsin suuren ihmisjoukon ja muutaman koiran ja otin Vinkalla kisamaisesti kaikki avoimen liikkeet putkeen palkatta. Kaikki liikkeet meni hyvin, lukuunottamatta hieman vinoja eteentuloja ja noutokapulalle murisemista.

Agilityssä tehtiin samanlainen rata kuin viimeksi, eli 8 esteen rata (tosi lyhyet estevälit), jossa oli hyppyjä, putkia, pöytä ja puomi. Vinka oli tosi innokas ja vinkui jo lähdössä. Pöydälle ei meinannut pysähtyä ja putkessa huusi ku hullu. Ihan kiva. Alastulo kontaktit epävarmat (niinkuin aina radalla), putkeen Vinx irtosi tosi kaukaa. Yhtä aitaa Vinka kiersi koko ajan, mutta kun vaihdoin ohjaustapaa, niin onnistui.
Yhtäkkiä Vinkalla naksahti päässä ja se lähti ihan täysiä hypyn ja putken kautta puomille:P Ainakin yleisöllä oli hauskaa. Päästiin lopuksi kuitenkin koko rata virheittä läpi.

Vinka on mun pikkuinen aivoton otus, joka keksii joka treeniin jotain uutta.

Tässä vielä joku ikivanha kuva:

Ainiin, mullakin on nyt se paljon puhuttu canistempus treenikalenteri:) Nyt mä oon jo 3 päivää sinne innoissani kaikki treenit kirjottanut, katotaan kauanko innostus kestää.. Se on ihan kätevä muuten, mutta liian vähän tilaa kirjoittaa treenit ylös. Pitäis ehkä olla molemmille koirille omat, mutta pitää vaan pienentää käsialaa:)