On ollut aivan mahtavia ulkoilusäitä tällä viikolla! Aurinko paistaa, ja sulattaa meidän treenikentät. :) Nyt ollaan käyty tokoilemassa muutaman kerran parkiksilla ja tuntuu pahalta katsoa, kun koirat ruutuilee ja noutaa asfaltilla. Ei kiitos enää. Onneksi kuitenkin hiekka ja nurmi alkaa pikkuhiljaa näkyä lumen alta. Pian pääsee siis kunnolla treenaamaan, eikä ole enää hallin seinät tai kylmyys rajoitteena.

Tokosta puheen ollen, Vinka osaa tunnarin. :)))) Ei ehkä vielä koemaisesti, mutta se osaa! Kapulaa Vin pureskelee aika paljon eli vähän on vielä epävarmuutta, mutta suunta on oikea. Kaukoissa treenataan parhaillaan matkaa ja tänään kippura tekikin teknisesti täydelliset voikaukot 7 metrin päästä!  Ruudussa mentiin back to basics eli naksutteluun, koska ollaan tehty liian vaikeita (?) treenejä. Vinksusta tuli tosi epävarma eikä se lopulta edes tiennyt mitä ruutu tarkoittaa. Nyt varmuus on kuitenkin palannut ja Vinka tietää mennä suoraan ruudun takareunaan. :)
Minskin tokoilut sujuu myös ihan kivasti. Ohjattu on ehkä vaikein tällä hetkellä. Pitäisi päästä isolle kentälle tekemään tätä, mikä toivottavasti toteutuu jo ensi viikolla. Muista evllän liikkeistä ruutu ja tunnari vaatii eniten tekemistä. Tunnarin Mindi tosin teki tänään kohtalaisen hyvin (toi oman, mutta maistoi väärää) liikkuroituna. En sitten tiedä, miten menee, kun vire vähäkin nousee... Ruudussa suurin ongelma on merkiltä lähtö. Mä en voi palkata yhtään merkistä, koska muuten Min ei lähde ruutuun eikä noutamaan (ohjattu) ollenkaan ja ilman palkkaa merkki on ihan tylsä. Hankalaako?

Eilen käytiin pitkästä aikaa myös aksaamassa. Pystyy pikkuhiljaa sitäkin hommaa aloittelemaan.. Pöllin jonkun blogista kivan radan, jossa oli paljon takaaleikkauksia. Vinksu osaa leikkaukset melko hyvin, eikä ollut mitään suurempia ongelmia. Kepeille oli umpikulma, johon tarvi ohjurin ekaan väliin. Mutta hyvin se kepit hakee! Talven keppitreeneistä on näköjään ollut apua, leijeröintikin onnistui hyvin.

Epäilin tänään ja eilen Vinkan olevan vähän kipeä. Lauantaina lenkillä ihan Vinkan vierestä lähti fasaani, mutta Vinka ei lähtenyt perään, vaan tuli mun luo kutsusta ja sama tapahtui myös tänään lenkillä. Olin siinä sitten sillei WTF VINKA ei lähde FASAANIN perään?! Sillä varmaan viiraa pahasti päässä... No, lenkin alussa Vinka murisi Fiinalle ja Sandylle kuitenkin perusalkuärinät, joten kai se ihan kunnossa kuitenkin on.