Tiistai-illalla talloin pitkästä aikaa molemmille jäljet. Alusta oli heinäpelto ja molemmille 150 askelta, joka askeleella ruokaa. Vinkan jälki taisi vanheta ~30min ja Mindin ~40min. Vinka taisi tehdä elämänsä kolmannen jäljen, vaikka jäljen ajamisen perusteella voisi kuvitella sen ajaneen triplasti enemmän! :D Vinka söi ehkä 1/3 makkaroista, mutta kun mä juttelin sennen kesäleirillä parin jälki-ihmisen kanssa niin meinasivat, ettei metsäjälkikoiran tarvitse kaikkea syödäkään. Vinka kyllä tarkasti joka askeleen, mutta heinä oli niin pitkää, että makkarat oli tosi "syvällä" ja näin vaikea syödä. Mindin jälki meni suurinpiirtein samalla tavalla, ehkä meno näytti kuitenkin vähän varmemmalta. Mä taisin innostua taas jälkeilystä! :) Pitää alkaa opettamaan keppien ilmaisua ja alkaa jättämään jälkiin tyhjiä askeleita.

Keskiviikkona käytiin tokottelemassa taas koulun kentällä. Mindi teki tunnarin muutamaan otteeseen. Joku valopää oli laittanut tunnarit treenilaukkuun ihanien mahapullien ja koiranmakkaran sekaan. Mindi toi pari kertaa väärän ja sitten vaihdoin kaverin kapuloihin ja nyt haisteli hyvin ja toi oman. Taidettiin ottaa myös kaukoja ja luoksareita, muuta en muista. Vinkan kanssa taas kokeenomainen kehäänmeno ja pieni pätkä seuruuta. Luoksaria ja vähän noutoakin tehtiin.

^piäni notkoselkä:D

Tänään.. oli huono idea treenata.. Mindi toi tunnarissa vääriä pari, kunnes taas muisti jutun juonen. Mindi vissiin kiihtyy liikaa, kun mä ite vien kapulat? Ympyrä on myös hankalampi Mindille kuin rivi. Toivottavasti sunnuntain kisoissa on rivi.. :) Ruudussa Mindi keksi, että TOP-käskyllä (seisominen) voi mennä suoraan maahan. Kaukoissa Minski tuli eteenpäin, mutta onneksi luoksari oli hyvä.
Vinka oli onneksi taitava. Seuraaminen oli oikein nättiä! Nouto muuten super, mutta kapulasta ote saisi olla parempi. Luoksari oli ihan ok, pysähdystä pitäisi vielä hinkata, mutta taitaa aika loppua kesken. :P