Mestiksetkin tuli kisattua, tosin tulos jäi vähän huonohkoksi. Pisteitä en nyt muista, mutta kaukot nollattiin sekä luoksetulosta 6. Mutta se seuraaminen<3 Mindin nätein ja upein seuraaminen ikinä!! Ainoastaan yhdessä liikkeelle lähdössä M jäi jälkeen, mutta muuten se oli ihan super:) Liik. maahanmenosta ja seisomisesta 10. Ja meille tuli oli 2-tulos ja 3. sija. Tulokseen saattoi vaikuttaa se että tultiin kisapaikalle vähän myöhässä ja tyyliin suoraa autosta kehään. Tuomari (Mujunen) hehkutti kovasti seuraamista ja sanoi että Mindi osaa teknisesti kaiken hyvin, kunhan vire pysyy... Noh, 2 viikon päästä uusi yritys >:)


Kuva: Taija Koskenkorva


Kuva: Taija Koskenkorva


Kuva: Miia Toivonen


Kuva: Miia Toivonen

Eilen käytiin kentällä tokoilemassa ja agiliitelemässä, again. Rakennettiin ykkösluokan hyppyrata, jonka mä löysin jostain netistä. Ihanneaika oli 38 sek ja Vinka meni sen johonki 30sekuntiin. Tai olis menny varmaan alle 30, jos mä en olis sählännyt yhdessä putkikohdassa. Mindi meni kans johonki 30 sekuntiin ja rata oli aivan puhdas!:) Ensvuonna viimestään on pakko päästä kisaamaan!
Vinx meni radan 2x, eka medirimoilla ja hetken päästä uudestaan kaikista matalimmilla maxirimoilla ja vaan yhden riman pudotti, kun mä ohjasin huonosti. Mindi teki toisella kierroksella ruutuja. Siitäkin on video kunhan jaksan/ehdin muokata sen.
Vinkan rata:

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=91566&s=videos&vidid=43099

Uusia ja vähän vanhempia kuvia lisätty tänne.