Mulla oli tosiaan syysloma tällä viikolla ja loma lähenee uhkaavasti loppuaan. :( Ei ole varmaan hankala arvata mitä ollaan koko viikko tehty?  No treenattu ja lenkkeilty ihan hulluna tietysti. ;) Ylläolevalla porukalla ollaan siis käyty aksailemassa, tokoilemassa ja lenkkeilemässä. Projekti xxxxx tokokokeeseen on aloitettu ja ollaan jo hyvällä mallilla.

Tänään aamulla pakkasin tokokamat messiin ja mentiin läheiselle koululle tekemään pikkutreenit. Vinkan kanssa ensin koemaisesti seuraaminen + ruutu. Seuraaminen oli perusvinkaa eli huippuvire, katkeamaton kontakti ja hieman yli menevät käännökset. Ruutu tehtiin ihan koematkalta ja sinne ruudun takareunaan kippurahäntä paineli, niinkuin on opetettu<3  Hieno eläin! Palkaksi Vinka sai juosta lempipallonsa perässä pitkin kenttää. Sitten vielä koemaisesti voiluoksari, ja voi vitsi se oli upea! Ei tietoakaan enää mistään päänsäryistä. ;)
Toisella kierroksella liikkeestä istuminen, joka oli n o p e a. Huh, kun Vinka keskittyy, niin se tekee liikkeet sairaan hienosti! Lopuksi vielä kaukojen vaihtoja läheltä ja jätin palkkaamatta, jos takajalat edes vähän liikkui. Kamalaa, tästä on tullut vissiin joku lesotusblogi.. Yritän parantaa tapani. ;)

Minski teki ensin ruudun paikan hakua läheltä. Mä oon nimittäin lepsuillut ja palkannut, vaikka Mindi on tarjonnut paikkaa liian edestä. Hyihyi! Sitten aika pitkää seuraamista ja otin jääviä sekaan miten sattuu. Palkkailin kivoista käännöksistä ja jäävistä. Merkkiä vielä niin, että Mindi sai juosta kahden merkin väliä.
Toisella kierroksella ohjattua, jossa Mindi päätti varastella koko ajan alustoille syömään mahapullat, vaikka piti mennä merkille. Otettiin sitten vaan pelkkää merkkiä ja muutaman kerran vaan suuntia. Kaukoissa bernipirulainen on keksinyt, että seisomisen jälkeen mennään aina maahan, joten sitä sitten korjailtiin.

Lopuksi tulee koirien mielestä ehkä kivoin vaihe, kun päästän molemmat irti siksi aikaa kun kerään kamat ja ne saa imuroida maasta kaikki lihapullan ja nakin murut mitä löytää. :)