Eilen oltiin berniporukalla tokotreenaamassa Kurikassa. Paikalla on maailman suloisin pieni (10vk) bernivauva<3 Tuitui<3 Mindinkin mielestä se oli superihana ja aikamoiset leikit ne saikin aikaan. Mutta niihin treeneihin, Mindi oli aika.. hauskalla päällä. Se mm. luoksetulossa teki maailman upeimmat maahanmenot, harmi vaan kun käskin seisomaan. Istumisen se teki jo liikkurin käskystä, ruutu oli hieman hukassa (toinen kerta mainio!), metskussa tuli mun varpaille jne. Tunnari otettiin kahden noutoliikkeen jälkeen, joten noutomoodi jäi päälle ja lopun voitte arvata.. Kerran oman piilotus nurmikkoon ja löytymisestä superpalkka. Mindi oli kauhea sika, mutta sen into ja halu tehdä, on jotain niiin parasta<3 Sen ilme on nykyään aina sellanen "tää on ssuper siistii, voidaaks jo tehä seuraava juttu??". Minski on paras<3

Vinka teki avoimen liikkeet käskytettynä ja käytössä oli ekaa kertaa kaukopalkka. Mä näytin Vinkalle kun kaadoin ruuan kuppiin ja seuraamisen ekalla suoralla vinkuminen oli sen mukaista.. Vinka osaa seurata paljon hienommin, nyt oli vähän rumia kohtia pitkin seuruuta. Ymmärrettävää, kun ekaa kertaa kunnon koemainen treeni kaukopalkalla. Pitäsköhän se kuitenkin eka opettaa kunnolla? Maahanmeno, hyppy ja luoksetulo muistaakseni hienoja. Seisomisessa totteli liikkuria enemmän, toinen kerta ok. Nouto oli hieno, mutta vähän vinkui lähdössä. Kaukot viimesenä ja vapautin syömään ekasta maahanmenosta. Tyytyväinen olin koko suoritukseen, enemmän vaan pitäisi päästä treenaamaan vieraiden ihmisten kanssa ja paljon enemmän liikkuroitua treeniä. Vinx oli nyt kaukopalkan ansiosta enemmän mukana ja liikkeitten välitkin hyppi mua vasten!

Mindi oli pakko vielä ottaa tekemään jonkun onnistuneen jutun. Kaukot eka koemaisesti. I-m vaihdossa tuli noin 15cm eteenpäin ja s-i vaihdossa peruutti sen 15cm, joten lopussa oli ihan samalla kohdalla kuin alussa. :) Yksi onnistunut avoluoksari tehtiin vielä ennen tunnaria. Mä rauhottelin Mindin ennen tunnarikapuloiden vientiä ja kaupuloiden viennin jälkeen sekä sanoin vielä uudestaan "nenä" käskyn Mindin rynnätessä kapulariviin. Minski haisteli hyvin ja toi oman ja siitä superpalkkaus.

Tänään Mindi tuli mukaan pentukurssille ja kurssin päätyttyä kaveri käskytti meille tunnarin. Mä rauhottelin Mindin taas ennekuin lähetin etsimään. Mindin nenästä huomaa, koska se on valmis etsimään omaa. :D Kapuloille meno oli törkeä, mutta hyvin se haisteli ja toi oman! Ehkä me tästä taas noustaan..?