Tänään käytiin hallilla tottistelemassa ohjatusti. Vinka teki ekalla kierroksella jääviä ja seuraamista sekä paikallamakuuta. Seuraamisessa oli viettiä kivasti, Vinx oikeen piippaili. Käännökset ja nopeuden muutokset ok ja henkilöryhmässä taisi vaan pari kertaa tulla pieni vilkaisu muualle, muuten neiti pysyi kontaktissa. Jäävissä toimii hyvin virittelysanat! Nyt Vinka teki kaikki asennot heti oikein ja nopeesti (tai ainakaan ei tullut palautetta että olisi tehnyt hitaasti;)) Seisomisessa harjoteltiin myös takapalkkaa pallolla, joka toimii tosi hyvin. Pitäis vielä jaksaa opettaa ruualla sama... Lopuksi vielä paikallamakuuta niin että toinen koira oli reenaamassa vieressä. Vinka pysyi hiljaa ja rauhallisesti, mutta kun toinen koirakko teki luoksetulon niin Vinka nousi. Ihan ymmärrettävää kun vaan kerran aikaisemmin ollaan otettu paikallamakuu niin että toinen koira ottaa luoksetulon.
Mindi teki häirittyä seuraamista. Häiriönä rapiseva namipussi siinä parin metrin päässä. Mindi ei vilkuillut kovin pahasti aluksi, mutta kerran kun se oikein jäi tuijottamaan niin puutuin siihen kunnolla. Mindille tuli sen jälkeen tosi epävarma olo, mutta kun mä sitten kehuin sitä paljon ja iloisesti niin se taas sai itsevarmuutta ja seurasi hyvin. Tämän jälkeen ei ollut mikään kuningasidea ottaa tunnaria, joka on vielä vähän epävarma liike. Eka 6 tunnaria (joista 1 tietekin oma) ja Mindihän toi aluksi väärän, johon mä en kiinnittänyt huomiota ja lähetin uudestaan etsimään. Oma sieltä sitten kuitenkin palautui.. Toinen kerta vielä nakkiavulla ja nyt tuli oma heti. Tälläviikolla mä oon ottanut tunnaria Mindin kans joka päivä kerran ja aina M on tuonut oman, toivottavasti mä en nyt pilannut koko liikettä:(
Toisella kierroksella Mindille ihan lyhyt seuraaminen ja palkaksi ruoka.
Vinkalle kolme ilmasua ja oli kyllä sellasta sikailua että oikeen ärsytti!!! Ekalla lähetyksellä Vinka meni aluksi syömään parin kymmenenmetrin päässä maalimiehestä jotain "hyvää" niin että oikeen maiskutus kuului. Toisella ilmasulla Vinka huomasi kyllä rullan, mutta jäi makaamaan maalimiehen eteen aivan kuin se olisi ollut näytöllä!! Karjaisu auttoi tuomaan rullan mulle. Viimeisellä Vinka meni maalimiehen luo, mutta alkoikin tuijottamaan tielle karvat pystyssä. Karjaisu auttoi tähänkin. Positiivista oli kuitenkin ettei rulla tippunut kertaakaan Vinksun suusta. Mun pieni possu.

Nyt vois lähteä lenkille ja vaikka käydä vähän toikoilemassa;)