Mindin voittajakatsaus tämän päivän treenin perusteella:

Seuruu: (käskytettynä) Hienoa on, pitää vielä treenata paikalla täyskäännöksiä.
Liik. istuminen: Super!
Metalli: Täysiä kapulalle, palautusvauhti aluksi laukkaa mutta hidasti muutamaa metriä ennen mua raviin.
Luoksetulo: Vauhti oli kova, joten siihen nähden loistavat stopit. Mä en aio tolle vauhdille tehdä mitään, koska mielummin täysiä>ei niin hyvät stopit kuin että ravia>hyvät stopit.
Hyppynouto: Hieno, vaikka tehtiin metallilla.
Ruutu: Edistystä koko ajan. Tänään aluksi tarjosi merkkiä, mutta sitten yksi näyttöruutu ja sen jälkeen loput olivatkin hienoja, Min juoksi suoraan ruutun ja tarjosi ahkerasti oikeaa paikkaa.
Kaukot: Sanon vaan, että voivoi.
Tunnari: Eilen Mindi toi kotipihatreeneissä isosta tunnarikasasta OMAN! Tänään ei ollut niin hyvä päivä tunnarin suhteen ja piilottelin omaa lopuksi vaan ihan yksikseen ilman väärien kasaa.
Paikallamakuuta ei tehty, mutta siinä tuskin on kokeessa mitään ongelmaa.

Musta alkaa pikkuhiljaa tuntua, että ehkä mä saan Mindin voittajan valmiiksi syksyn kokeisiin. Asenteen kanssa on tehty koko kevät töitä, mutta en sitten tiedä miten koetilanne sujuu, kun ei olla pitkään aikaan leikitty tokokoetta.

Vinka teki vähän kaikkea:

Alohyppy: Kauhea pakkomielle ottaa tätä kokoajan, että seisominen esteen takana vahvistyy vielä lisää:)
Ruutu: Vinka jostain syystä tarjosi ensin merkin kiertämistä, mutta vein sen sitten ruutuun oikeaan kohtaan ja alkaa se paikka pikkukippurahännällekin pikkuhiljaa hahmottua.
Tunnari: Vinka toi eilisessä treenissä myös tunnarikasan seasta oman! Tänään uudessa paikassa vaan tunnarikasan lähettyville oman piilottamista. Vinx käyttää nenää tosi hyvin, eikä oo tainnut tuoda ikinä vielä väärää? Mindi on sitten tuonut Vinkankin edestä:D
Kaukot: Tekniikka ihan hyvä, voisi vähän vielä vahvistaa s-i vaihdossa etujalkojen siirtämistä taaksepäin ja sitten lisätä matkaa.
Metalli: Muuten hyvä, mutta palautus vino. Se ei kuitenkaan enää ole niin paha ongelma kuin pari kuukautta sitten.
Liik. seisominen: Vinx kuulemma reagoi "top" käskyyn heti eli takajalat pysähtyy, mutta etujalat jatkaa matkaa:D Pitää tehdä paljon namin heittoja taakse, että pysähdykset paranisi.

Ainoa liike tänään, jota Vinka ei osannut yhtään, oli vuoron odottaminen. Koko Bettiksen ja Mindin vuorot se huusi kurkku suorana. Onneksi sitä ei arvostella kokeessa:)