Huippu viikonloppu takana, oli niiin kivaa! :) Meidän ei tarvi Vinkan kanssa tuloksia juhlia, mutta meidän superhieno joukkue sijoittui 10./68! Paljon onnea Mette ja Laiko 1-tuloksista! :) Ensi vuodeksi sitten taas uudet tavoitteet. ;) Vinkan tulos oli VOI3 ja sijoitus ihan hienosti 13/47.

Kisapaikka oli aivan upea (ainakin maisemat) ja lenkkimaastot ihan mahtavat. Kisajärjestelyt toimivat myös jouhevasti ja tulospalvelu pelasi hienosti.


(c) Mari Suksi

Pisteitä verotti ruutu, jota Vinka ei taaskaan löytänyt. Myös tunnarin vitonen ja satunnaiset kaksoiskäskyt mm. kaukoissa tiputtivat pisteitä. Vinksu on teknisesti tosi pätevä, mutta nyt pitää alkaa panostamaan enemmän asennepuoleen. Meinattiinkin Ennin kanssa, että yhdistetään Vinkan tekniikka ja Lore-bortsun asenne! Täydellisiä tokokoiria siis tulossa yhdistelmästä Vinka♥Lore ;DD

Ensi vuoden sm-kisoihin pääseekin Mindi mukaan, Vinkalla on toivottavasti muita suunnitelmia. ;) Mindin kanssa on asetettu tavoitteeksi (ykkös)tulos evllästä, katsotaan miten käy.. Nyt täytyy tehdä joku selkeä treenisuunnitelma ja treenata järjestelmällisemmin. Minusta tuo on ihan realistinen tavoite, jos vain osaan treenata tuota koiraa oikein. :)

--------------------------------

Tiistaina mun ja Minskin personal trainer tuli tsekkaamaan, missä kunnossa meidän jälki on. Tein jonkun 400 askeleen jäljen ja ruokaa välillä joka askeleella, välillä joka kolmannella ja välillä joka viidennellä. Aika sekavasti siis. Alustana haastava, välillä yli polviin ulottuva, heinikko. Jälki vanheni jonkun tunnin. Paalulle meno oli aika sähläystä ja en meinannut saada hienohelmaa millään istumaan aamukasteiseen heinikkoon... Sähläys jatkui jäljen alussa ja Mindi jättikin tarkistamassa kaksi ekaa askelta. Sitten alkoi sujumaan hyvin ja Mindi oli erittäin taitava! Muutaman kerran nenä nousi "tuulettumaan" ja kerran Mindi hyppi tasajalkaa ampiaista pakoon, mutta muuten todella tarkkaa ja keskittynyttä jäljestämistä.

Nyt Mindi on parisen viikkoa jälkitauolla (kunnes heinä ajetaan tjsp) ja aloitetaan esineiden treenaus. Tokot kuuluvat tiestysti myös jokapäiväiseen ohjelmaamme jollain tavalla. Vinka on parisen viikkoa tokotauolla (onneksi on kaksi koiraa, muuten en kestäisi) ja keskitytään hakuun, jos suinkin vain saamme porukan kasaan! Ilmaisuja ollaan jo muistuteltu mieleen parin vuoden tauon jälkeen. Mä odotan innolla taas pääsyä hakumettään, koska se on niiin Vinkan laji!


(c) Maija Kallio-Kujala