Joo'o, käytiin taas vähän kiertämässä kehää Helsingissä. Vain meidän lyhytkarvainen berni oli ilmoitettu, sillä unohdin ilmoittaa koirat halvemmalla ilmoajalla, joten Mindiä en viitsinyt ilmoittaa. Meni jo 60e Vinkan ilmoonO.o. Appeja oli jopa 4, pari junnua ja valio Vinkan lisäksi. Pikkusiskoni esitti Vinkan ja hyvin esittikin. ;)
Ruotsalainen tuomari Karl-Erik Johansson tykkäsi Vinkasta ja antoi ERIn ja SA:n. PN-kehässä Vinka osoitettiin ykköseksi ja yhden juoksukierroksen jälkeen annettiin SERTi ja CACIB käteen! Uroksia ei ollut yhtään, joten Vinka oli myös ROP! Ja koska tämä oli Vinkan kolmas serti, voidaan Vinkan nimen edessä nykyään käyttää kirjaimia FI MVA! Huippua!!
Arvostelu:
Utm. typ. Vackert feminint huvud. Mellan bruna ögon. Bra bett. Bra hals. Utm. bröstkorg. Knappa vinklar bak. Rör sig mkt bra. Lagom benstomme. Mkt vältecknad. Bra päls. Visar sig utm.

Isossa kehässäkin Vinka käväisi sen kummempaa huomiota saamatta.

-----------------------------

Mä oon tehnyt Mindille juoksujen aloitusaikataulun:

7.8. Nuorten sm-toko
4.9. Sennen mestis
5.9.--> Mindi tekee juoksut
14.-16.10. Nuorten tokon valmennusviikonloppu

Mindi pliis, toteuta tämä suunnitelma:D

-----------------------------

Tokoilua ollaan harrastettu jonkin verran. Vinkalle on joku käynyt opettamassa ruudun, kun se menee kuinka kaukaa tahansa ja millä kentällä tahansa hienosti ruutuun! Vinka on edistynyt myös tunnarissa kivasti. Kaukoissa ollaan vahvistettu ekaa istumaan nousua. Avoluoksari on tosi näppärä, oon siihen supertyytyväinen!

Mindi on tehnyt tunnaria lähes päivittäin, ja tuonut lähes aina oman. Ainoastaan silloin, kun on oikein hyvä palkka, niin Mindillä tulee kiire ja se saattaa maistella vääriä.  Ruutua pitäisi tehdä vieraalla kentällä pitkältä matkalta, että se saisi varmuutta. Metalli on hajonnut käsiin: M laukkaa kapulalle, mutta alkaa siellä pyöritellä tassuilla kapulaa ja tuo ravilla ja huonolla otteella. Kaukot on ihan kivat. Seisomaan nousut on ihan supereita, vaikka matkaa olisi reilusti yli 10m. S-m on ihan ok, mutta s-i tulee eteenpäin ~20cm. Luoksetulon seisominen on kiva, mutta maahanmeno karmea.

Kuvia vielä Helsingin reissusta. Vinka oli superonnellinen, kun sille heitteli kiviä laiturilta. Mindi tyytyi vain poseilemaan söpösti kameralle.