Vinka on ihan hullu taas kun pyryttää lunta. Se on maailman onnellisin koira, kun joku heittää sille lumipalloja. Ja maailman kiukkuisin kun joku tekee lumitöitä...

Mä muuten keksin, kun Mindin "tittelit" nimen edessä on BH TK1, niin Vinkalla on sitten AD/HD.
BH TK1 Ronetta's Ambrosia ja AD/HD Ronetta's Bianca. Eikös kuulostakin hienolta?

Eilen oltiin tokoilemassa hallilla parin muun tyypin kanssa ja Mindillä meni taas lujaa:) Esim. noudossa se ei hakenut omaa kapulaan (jonka mä heitin), vaan yhden sheltin kapulan, joka oli sivussa... Muuten meni hyvin koko treeni ja Mindillä hyvä vire. Kaukoissa se jopa nousi ekalla istumaan ja sai palkaksi possunkorvan, jota se onnellisena rouskutti häkissään.
Vinka teki iltaruualla kontakteja portailla. Mä voin huutaa vaikka talon toisesta päästä "siinä" niin se menee viimeselle portaalle onoff-asentoon odottamaan palkalle pääsyä:)

Tänään oltiin mun kaverin ja koirien kanssa taas hallilla. Tällä kertaa aksaamassa. Ensin muisteltiin, että keinulta ei hypätä pois, ennenkuin se on lasketunut. Sitten tehtiin keppejä. Mindi hakee ekan välin tosi hyvin, mutta pari kertaa se meinasi tokan välin oikoa. Mutta yleisesti sillä on hyvä ja varma pujottelu, vaikka mä olisin kauempana. Seuraavaksi piti muistutella rengasta. Ekan se hyppäsi sivusta, mutta sitten loput hypyt se meni renkaan läpi. Lopuksi vielä vähän tokoiltiin ja pidettiin hauskaa:)

Kepit1

Kepit2

Kepit3

Kepit4

Iltaruualla Mindi teki yhden m-i vaihdon. Vinka teki pitkän seuraamisen (varmaan joku evl:n seuraamisen pituinen), liikkeestä istumisen ja liikkeestä maahanmenon, josta luoksetulo.

Ainiin! Vinka oli appenzellinarttujen vuoden näyttelykisassa 6.:)