Eilen illalla käytiin tekeen palkattomuustreeni koululla. Mindi teki voittajasta seuruun, liikkeestä istumisen ja luoksetulon sekä avo kaukot ja noudon. Kaukoissa Mindin rintamasuunta kääntyi vähän ruualle päin (joka oli laukussa "kehän" laidalla), mutta kun otin uudestaan niin meni hyvin. Luoksetulo oli niin hieno, että mä vapautin siitä syömään, vaikka oli tarkoitus ottaa vielä pari liikettä.

Vinka teki kaikki avon liikkeet lukuunottamatta hyppyä (ja tietysti paikallamakuuta). Kaikki liikkeet meni tosi hyvin, mutta noin neljännen liikkeen jälkeen alkoi vinkuminen. Sitten tehtiin hetken vaan seuraamista ja kun kuului pienikin vingahdus, kielto ja pysähdys. Heti kiellon jälkeen rauhallista kehumista ja lähdettiin taas liikkeelle. Muutaman kerran jälkeen Vinx hiljentyi ja tehtiin liikkeet loppuun. Viimesenä otetiin luoksetulo ja stopin jälkeen heti vapautin palkalle.

Pakkasta oli joku -25 astetta, mutta mä varustauduin hyvin (koirien kannalta). Mukana oli viltti, jonka levitin maahan ja koirat sai siinä mukavasti odottaa vuoroaan. Vinkalle vielä BOT niskaan ja mun ylimääräiset lapaset laitoin sen jalkoihin. Mulla vaan jäätyi varpaat ja sormet, mutta ainakin koirilla oli lämmin:D Tokoilun jälkeen käytiin vielä pieni lenkki.

-----------------------------

Tänään oltiin melkein 3 tuntia taas lenkkeilemässä med Fiina (Vinkan paras kaveri;)).