Varautukaa <3Mindi<3-postaukseen...

Eilinen ilta vietettiin Peräseinäjoella tokoillen. Oli kivaa! :) Vinka ja Mindi teki molemmat kokeenomaiset treenit liikkurin ja "tuomarin" kera. Vinka teki ensin avon ja jäi virittelyt vissiin vähän puolitiehen?
Seuraaminen: hyi, kamalaa. Vinka oli "vähän" unessa ja kyttäili kaikkea muuta. Yksi lisäkäsky.
Liik. maahan: ok
Nouto: mulla on vissiin vähän liian iso kapula Vinkalle, joten se tiputti sen kerran. Siispä kapulakaupoille. Lopun pa oli myös vino.
Luoksetulo: Vin ei keskittynyt ja pysähdys oli huono.
Liik. seisominen: ok
Kaukot: ok
Hyppy: ok
Vinka otti häiriötä aika paljon kaikesta, eikä ollut mukana vinkamaisesti yhtään. Sille on näköjään vaikuttanut tuo, että treenattiin kotipihalla vaan heinäkuu ja ei nyt kestäkään häiriötä..

Mutta Mindi onneksi korvasi kaiken! :) Tehtiin viimeviikko himotreeniä ja on tuolle bernille jotain mennyt päähän? Mindi oli nimittäin maailman taitavin pieni koira<3 Liikkeitten järjestystä en muista, joku tällainen se oli:
Seuraaminen: vau!
Liik. istuminen: super!
Ruutu: tämä oli niiin hieno! Mä yritin merkkauttaa ruutua Mindille, jotain se katsoikin, mutta ehkä se oli kehänauharulla? Mindi lähti oikeaan suuntaan vähän mietiskellen (mutta laukkasi) ja katseli ympärilleen ja puolessa välissä matkaa se hoksasi ruudun ja sinne sitten paineli iloisesti. Mä maltoin odottaa, että Mindi menee oikealla kohdalle ja käskin seisahtumaan ja maahan. Loppuosa hieno! Mindillä on siis selvästi oikea idea ruudusta. Mindi<3 ;)
Hyppynouto: kolautti mennessään, muuten tosi siisti.
Metalli: meidän muka the ongelma!? Mindi laukkasi kapulalle, otti sen siististi ja LAUKKASI takaisin! Hyvä Minski<3
Luoksetulo: tämä oli huonoin liike. Seisomisessa valui maahanmeno-merkille asti.. Vauhtia tosin oli, mutta ei se tarkoita sitä, ettei tarvitsisi pysähtyä. Mihin on kadonneet ne hienot stopit?
Tunnari: Jee, oma tuli<3 Mindi varasti kapuloille ja teki pitkiä kaarroksia, mutta haisteli ja toi oman. Taisi myös koskea väärään, mutta ei nostanut.
Kaukot: vau, Min teki just niinku on opetettu;) i-s tuli vähän eteenpäin (tämä ei kuulunut opetussuunnitelmaan) ja s-m reilusti, mutta s-i vaihdossa otti kaikki takaisin;)

Harmi, kun ei tullut videokameraa mukaan, niin saisi aina pieleen menneiden kokeiden jälkeen katsoa sitä. :D Nyt vaan perään toinen himotreeniviikko ja sitten ekaan voittajakokeeseen, hui!

Tokoilujen jälkeen kierrettiin vielä pikkulenkki ihanassa kesäisessä metsässä. Koirat saivat olla irti, paitsi Vinkan pidin kiinni turvallisuus syistä. Yksi jänis, niin kippurahäntä viilettää Peräseinäjoen toisella puolen.

Tänään aamulla heräsin kukonlaulun aikaan (klo 9 hehe) ja menin opastamaan kaveria agilitykentälle. Agiliitelyn jälkeen tokoilemaan toisen kaverin kanssa. Vinkalle 4min piilopaikallamakuu, kokeenomainen kehääntulo+pikku pätkä seuruuta ja vähän maasta sivulle nousuja. Mindin kanssa vaan luoksarin seisomista. :)

--------------

Mä en tiedä mikä tuota ulkoasua vaivaa, mutta en nyt jaksa alkaa korjailemaan...