...niin koirien kuin jääkiekonkin kannalta;) Ei oo oikeen ehtinyt kirjoitella tänne mitään, kun koulusta päästyä heti reenaan/lenkille ja sitten seuraamaan MM-lätkää. Ja loppuviikon olin Helsingissä. Koirat sai tottakai tuliaisia: vinkupatukka, uusi metsku, possunkorvia ja pari luuta. Vinka sai sitten vielä uuden timanttipannan. :) Treenattuu ollaan kuitenkin, tässä pieni yhteenveto kuluneelta viikolta:

Mindille takapakkia:
- palkattomuustreenissä loppupalkan kyttäys
- luoksarin seisomisen valuminen

Mindin edistyneet jutut:
- tunnari!
- ruutu
- metsku


Vinkalle takapakkia:
- tunnari:(
- liik. seisominen valuu

Vinkan edistyneet jutut:
- voikaukot
- ruutu

-------------

Viime viikonloppuna Kauhajoella oli Juha Oreniuksen agikoulutus. Olin ilmoittanut molemmat koirat mukaan. Sää oli järkyttävän kuuma ja se näkyikin monen koiran tekemisessä. Mä en nyt jaksa mitään ratapiirroksia tehdä enkä sen enempää analysoidakaan meidän tekemistä. Mun ohjaus oli kuulemma hyvää, koirille pitää opettaa estehakuisuutta enemmän ja palkata lelulla enemmän. Ihan hyvin molemmat veti radan läpi, Mindin pahimmat ongelmat oli takaakierrot, johon saatiinkin hyviä opetusohjeita. Juhan mielestä Mindillä on isoksi koiraksi tosi hyvä draivi radalla. Se oli kiva kuulla:) Vinkan radalla mun piti juosta viemään se joka ikiselle esteelle, joten estehakuisuutta siis lisää..

Tänään oli aamupäivätokot Kurikassa ja paikalla oli taas vaan sveitsiläisiä. :) Vinkalle koemaisesti alokasluokka ja oli pikkupikku vikoja siellä täällä. Isoin vika oli liikeestä seisominen, joka valui. Siitä olisi tullut ehkä joku 8 kokeessa. Siihen pitää nyt jotain keksiä.. Toisella kierroksella tunnaria, ruutua ja luoksarin seisomista. Ihan hyvin meni.

Mindille ekalla kierroksella voiseuruu, jossa palkkaisin hyvistä kohdista. Min vähän poikitti aluksi, kun oli niin innoissaan. Sitten luoksetulo, jossa se ei käsimerkistä pysähtynyt ollenkaan. Toisella kerralla seisominen ja maahanmeno ok.  Loppuun läpijuoksu, josta se sai loppupalkan. Toisella kierroksella liikeestä istuminen ja hyppynouto upeita! Ruudun mä kävin näyttämässä Mindille ja sitten kävin lähettämässä. Mindi juoksi suoraan oikealla kohdalle, josta palkka. Ihana Mindi<3

SM-joukkueen ilmo oli laitettu menemään, joten me ollaan nyt oikeesti menossa SM:iin! Noin kuukausi aikaa treenata, joten pitää tehdä joku kunnon treenisuunnitelma..

^ei Vinkalla oikeesti ole noin huono uintityyli, se vaan hyppäsi rannalta veteen ja siksi vesi räiskyi:)

Kohta pitääkin alkaa valmistautumaan illan lätkäfinaaliin!