Olipas hyvät treenit tänään! Oltiin Ilmajoella SM-porukalla treenaamassa (tai no, meitä oli vain kaksi paikalla) ja päästiin kunnon nurmikentälle. Yleensä ollaan paljon hiekkakentällä, joten oli hyvää vaihtelua.
Aluksi tehtiin niin, että toinen koira treenaa ja toinen on paikallamakuussa. Häiriötä oli aika paljon; autotie ja pyörätie toisella puolella, toisella puolella pesistreenit ja takana treenaava koirakko. Aikaa taisi mennä joku pari minuuttia. Vinx makasi ihan ok, mitä nyt välillä vilkuili pesistreenejä. Toisen koiran ollessa pmakuussa, otettiin Vinkan kanssa vähän ruutua ja normi noutoa.

Mindin kanssa tehtiin ruutua, kaukoja, metskua ja luoksetulon stoppeja. Kun tultiin kentälle, niin bernissä oli intoa vaikka muille jakaa. Ruutu menee tällähetkellä tosi hyvin, Mindi laukkaa ruutuun innoissaan ja etsii oikean paikan ruudun takareunasta. Tällähetkellä matkaa joku 10m. Mindin ruutu ei oo ikinä ollut näin hyvällä mallilla, kiitos Maija hyvistä vinkeistä!:) Kaukoja tein parin metrin matkalta ja heittelin nameja taakse hyvistä vaihdoista. Toimi ihan hyvin, mutta matkaa sinne 10m vielä on... Jos matkaa saisi pidennettyä metrin kuukaudessa, niin kaukot on kisavalmiita joulukuussa:D
Naksuttelin taas metskun nostoja ja lopuksi vielä koko nouto. Molemmat pätkät laukalla ja Min oli jopa innoissaan! Luoksetulossa jätin takapalkan, mutta otin osan palkasta taskuun niin että Mindi näki. Nyt oli vauhtia hieman liikaa ja seisominen valui jonkin verran. Arvioitiin siinä treenikaverin kanssa että joku 8 olisi ehkä tullut kokeessa? Kokonaisuutena ihan loistavat treenit!

Vinkan kanssa otin koemaisesti alon liikkeet (hypyn tilalla avokaukot). Seuraamiskaaviot oli toosi pitkiä. Muuten kaikki ok, paitsi pari vilkaisua johonkin roskaan seuraamisen aikana. Pitääpä siis ensi treeneissä laittaa kenttä täyteen roskia. Niin ja kaukoissa oli kauheeta ennakointia, onneksi alossa ei oo niitä:)

Muutama kuva viikonlopun aksakisoista:

^Hmm...