Nyt on vähän jäljestelyt ja aksailut jääneet tälläviikolla;) Viime sunnuntaina tein viimeksi molemmille makkarajäljet. Pientä sählinkiä Vinkalla, Mindillä meni ihan kivasti. Tällä viikolla maanantai- ja tiistai-illat vietin koirakentällä tokokurssia pitäen ja keskiviikkona oli tokotreenit Seinäjoella, kuten myös tänään. Tämä järkyttävä helle verottaa Vinkaa tosi paljon:( Eilissä tokotreeneissä oli puhti ihan poissa ja jopa sivulletulot oli nihkeitä. Tosin me uitiin Vinkan kanssa puolituntia putkeen ennen kun lähdettiin reeneihin. Ja se puolituntia vedessä on jo ihan kovaa liikuntaa. :) Mindiä ei helle haitannut yhtään. Otettiin koemaisesti voittaja, ilman ruutua. Kaukot tehtiin 2 metrin päästä. Vähän se etenee, mutta kyllä mä uskon, että saadaan ne syksyksi kuntoon. Luoksarissa pientä possuilua, mutta oli kuitenkin tosi hyvät stopit vaikka ei ollut takapalkkaa! Tunnari tehtiin niin, että väärät oli kasassa ja oma vietiin ihan kasan viereen. Min haisteli hyvin ja toi iloisesti oman, ei yhtään näyttänyt epävarmalta! Mindi odotti vuoroaan aidassa kiinni ja siinä vieressä oli kylmälaukku. Sillä aikaa kun katselin/käskytin muiden treenejä, niin Mindi päätti avata kylmälaukun ja pistää poskeen koko maksamakkaratuubin, vain korkki jäi jäljelleO.o Mindi on kyllä ahne, mutta en uskonut sen avaavan maksamakkaran takia kylmälaukun ja syövän koko tuubin.. No, illalla piimän sekaan parafiiniöljyä, niin eiköhän ne metallin palat normaalisti ulos tule.

Mindi tuli tänään mun mukaan töihin ja samalla rokotettavaksi, ja mä sain pistää ne:) Samalla kysäisin onko tuosta Mindin edellispäivän tempauksesta kuinka paljon haittaa. Ell sanoi, että jos Mindi pureskeli palat pieniksi, niin ei pitäisi olla haittaa, mutta jos palat on isoja niin suoleen saattaa tulla tukos. Mä uskon kuitenkin, että Min silppusi palat aika pieniksi, toivottavasti...

Kotimatkalla käytiin eläinkaupoissa etsimässä jotakin pyyhettä tai muuta mikä pitäisi Vinkan viikonloppuna viileänä. Joku pieni alusta löytyi, mutta kävin ostamassa kuitenkin vielä kangaskaupasta froteeta, josta voi tehdä jonkun loimen. Nesteytyksen mä aloitin Vinkalla tiistai aamuna. Eiköhän se näillä viikonlopusta hengissä selviä:)