Eilinen ilta vietettiin agiepiksissä Kauhajoella. Vinka meni ekaa kertaa 2-3lk radalle, Mindi meni vielä 1-luokkaan. Mindi oli "hieman" tokomoodissa eikä irronnut sitten minnekkään! Oli ehkä virhe ottaa seuruuta ja kaukoja ennen rataa:D Hyl kai tuli, kun ohitti yhden esteen? En oo varma..
Vinkan 2-3lk rata oli aika helppo. Varsinaisessa startissa mä tosin unohdin ohjata yhden hypyn takaakiertona, joten hyl tuli. Lisästartissa mä muistin jopa radan ja nollalla päästiin maaliin. Tässä video Vinkan radasta. Kepeillä ja kontakteilla hidastelee ja mä ohjaan oudosti, muuten hyvä.

Tänään pihassa kunnon tokotreenit eli suunnittelin etukäteen mitä tehdään ja toteutin suunnitelmat tarkasti. :)
Mindin treenit:
Ruutu: Läheltä oikean kohdan hakua, mikä menee Mindiltä aina tosi kivasti. Harmi vaan että kokeessa matka on vähän pidempi kuin 7-8m... Välissä treenattiin muita juttuja ja ihan lopuksi ~20m päästä lähetys. Mindi juoksi reilu 10m, kunnes pysähtyi ja jäi tuijottamaan mua muutamaksi sekunniksi. Mä pysyin kuitenkin hiljaa ja Mindi tajusi itse jatkaa matkaa ja menikin hienosti ruudun takareunaan, josta superpalkka.
Tunnari: Ekalla toistolla väärät kasassa ja oman vein siihen viereen. Tokalla toistolla vääriä vierekkäin 2 kasaa ja oma välissä. Molemilla toistolla Mindi toi varmasti oman. Nenätyöskentelystä en tiedä, koska mä olin aina silmät kiinni kun Mindi haisteli ja toivoin, että M toisi oman:D Ehkä tämä tästä pikkuhiljaa etenee.
Kaukot: i-s ja m-s vaihtoa etupalkalla. S-i ja s-m vaihtoja otin niin, että käskin Mindin peruuttaa ja siinä välissä käskin maahan tai istumaan. Ainakin ajatus on koko ajan taaksepäin...
tauko
Metalli: Naksuttelin aluksi kapulaan koskemisesta ja siitä edettiin, niin että toi kapulan oma-aloitteisesti parin metrin päästä sivulle. Mindin kanssa on turha tehdä metallilla koko noutoja, koska se osaa noudon, mutta metalli vaan on ällö.
Ruudun loppuosa: Ihan kivasti menee,täytyy vaan muistaa välillä käydä palkkaamassa maahan, ettei ala ennakoimaan.

Vinkan treenit:
Avoluoksari: Pallolla vaan stopin alkeita ja välillä läpijuoksuja.
Avohyppy: Nyt saa vihdoin taas takoa Vinkan päähän, että esteen takana istutaan. Ei se kyllä tänään jäänyt kertaakaan seisomaan, niin kai se vähän käskyjäkin kuuntelee?
Noudon palautus: Vähän on epävarma pitäisikö sen tulla eteen vai sivulle, mutta treeniä treeniä..
tauko
Ruutu: Parin metrin päästä oikean kohdan hakua. Paremmin menee kuin keväällä, mutta tämä tulee olemaan Vinkalle varmaan voittajan vaikein liike.
Tunnari: Plaah, Vinkalle jäi viikonlopun tunareista epävarmuus ja nyt toi koko ajan vääriä. Täytyy aloitaa alusta koko homma. Onneksi voittajaan ei olla menossa vielä piitkään aikaan. :)

Täytyy vielä sanoa loppuun, että mä nautin noiden otuksien treenaamisesta!:)