Tiistainä käytiin mätsärissä pitkästä aikaa, kun oma seura järjesti. Molemmat käyttäytyi oikein nätisti paikanpäällä ja kehässä. Paitsi että hampaiden näyttö oli sekä Mindin että Vinkan mielestä ihan typerää... "Valitettavasti" kumpikin sai punasen nauhan ja olivat myös samassa sarjassa eli piti jommalle kummalle etsiä esittäjä. Mä päätin sit antaa Vinkan esitettäväksi yhdelle kaverille, joka esittikin Vinkan PUN3!:) Oli kiva huomata että Vinka esiintyy hyvin muidenkin kanssa kun vaan mun. Tai Vinkaahan ei tarvi esittää hyvin, koska se esiintyy itsestään upeasti:DD Mindistä kehässä oli ihan tylsää, tai ei ollut, mutta se yritti koko ajan perusasentoon. Sää oli ihan kamala, satoi ja oli ällöttävän märkää ja kylmää.
Kehän jälkeen tokoiltiin vähän Mindin kanssa. Mindiä ei haitannut yhtään vaikka oli märkää ja oltiinhan me jo jonkin aikaa oltu mätsäripaikalla, mutta vire ei silti ollut alhainen. Päinvastoin;)
Noiden ihanien karvalapsien kanssa on niin kiva käydä joka paikassa kun ne osaa käyttäytyä ja on aina innolla mukana kaikessa:)