Tästä on tullut näköjään satunnaisten tokotreenien kirjaamisblogi. Tänään kuitenkin hallilla vähän säätämässä heti koulun jälkeen. Vatsalihakset on ihan kipeenä kaikesta nauramisesta, joten mukavat treenit oli. :) Vinkalla on selvästi alkamassa juoksu, koska se on niin ärhäkkä kaikille, varsinkin Mindi on tosi ällö.

Mindi aloitti kaukoilla, joita kaveri häiriköi huutelemalla valekäskyjä. Minsk totteli niitä melkein paremmin kuin mun käskyjä! Itse vaihdot ok, mutta saisi kuunnella vähän paremmin... Pmakuun käskytystä seuraavaksi ja nyt kuunteli jo vähän paremmin. Luoksetulossa Fanni takapalkkasi, mutta Mindin seisomiset oli aika löysiä. Sille ei näköjään sovi takapalkka, heittäminen käsimerkin yhteydessä toimii paremmin. Lopuksi vielä n. minuutin istuminen, joka ok.

Vinksu teki ensin häiriöseuraamista. Otettiin skaba, saako Fanni käännettyä Vinkan huomiota itseensä. Rajoituksia ei ollut paitsi koiraan ei saa koskea, sai siis tehdä ja huudella ihan mitä tahansa. Mutta Vinkapa ei mennyt lankaan! ;) Ei edes silmät liikkuneet mihinkään. Melkoien flow-koira. Ainoastaa kerran, kun Vinka kuuli zip-sanan, se hyökkäsi leluun. Mutta sitähän ei lasketa, koska sen on Vinkan vapautuskäsky *viheltelee*. Seuraavaksi luoksarin stoppeja samaan tyyliin kuin Mindin kanssa. Seisomiset olisivat saaneet olla hieman terävämpiä, mutta maahanmenot oli kivoja! Kaukoilla jatkettiin ja samaa hinkkausta taas eli laudan kanssa nopeita vaihtoja. Lopuksi vielä pmakuu, josta Vinka lähti toisen koiran perään (tai itseasiassa syömään sen etupalkan !!) , joka meni agilityä. Palautin takaisin ja sitten pysyi hyvin.

Illalla vielä kotona tunnaria molempien kanssa ja sehän toimii! Mindi oli vähän häslä, mutta Vinka oli melkoisen pätevä. <3

Vinka toi lenkiltä kotiin pienenpienen kepin.