Hahaa, Mindi teki tänään koemaisesti onnistuneen tunnarin! Voi tätä onnen päivää!! Minsk ei koskenutkaan vääriin, haisteli tarkasti, kunnes nappasi oman ja toi laukalla. Nykyään Mindi ottaa heti oman, kun se sattuu kohdalle, eikä ala tarkistamaan loppuriviä. Mä en ikinä uskonut tämän päivän koittavan! Huippu fiilis! Tunnaria ollaan tehty suurinpiirtein joka päivä ja se on kannattanut!
Nyt pitää kuitenkin palata maan pinnalle ja kertoa, että Mindin upea luoksetulo on edesmennyttä. Ei olla tehty tämän liikkeen osalta ylläpitotreeniä ja tottakai berni unohtaa asian jota ei kertaa. Nyt Mindi siis tuli koko luoksetulon läpi.. Jos jollakin on vinkkejä, miten luoksetulovauhtia saa hitaammaksi, niin voi kertoa. :) Ja joku voi tulla tekeen Mindille myös muihin, jo osattuihin liikkeisiin ylläpitotreeniä, niin mä voin keskittyä niihin mitä se ei osaa:D

Vinkan kanssa tehtiin koemaisesti avon liikkeet. Videokin on, mutta se ei ole mun osalta julkaisukelpoinen.. Seuruussa Vin irtosi täyskäännöksessä hieman, jäävissä+noudossa+kaukoissa+hypyssä ei valittamista. Luoksetulossa Vinka alkaa kyllä heti käskystä pysähtymään, mutta siinä kestää hetki:D Se tulee yleensä 2 hidastettua laukka-askelta käskyn jälkeen ja yhden tokotuomarin mukaan siitä tulisi joku 8.

Nyt alkoi taas kamalat helteet, mutta koiria on helpottanut onneksi viilennysloimet, jotka ostin tokon SM-kisoista. Uitu ollaan joka päivä, paitsi Mindi, joka ei vieläkään tykkää kastella edes mahakarvojaan..