Team tokolaamat Vöyrillä ja hienoja tuloksia tuli, ainakin meidän seuralaisille!  Alku ei näyttänyt yhtään lupaavalta, koska kisakenttä oli kuulemma lainehtinut edellisenä päivänä.. Lähdettiin kuitenkin matkaan hakemaan ensisijaisesti kokemusta ylemmistä luokista.

Tuomarina toimi Allan Aula. :D Nyt sekin on koettu..! Sorruin hinkkaamaan ennen kehää luoksarin maahanmenoa, mikä oli tosi kannattavaa, sillä yllättävästi luoksarissa sitten piti antaa maahanmenoon kaksoiskäsky. Muuten sain viriteltyä Vinksun hyvin kehään. Mä oon oppinut tekemään aina samanlaiset virittelyt sekä treeneissä että kisoissa, joten pieni appenzelli ei ole enää niin masentunut kehään mennessä.

Paikallamakuu 10, tää oli hieno ja Vin oli koko ajan touhuamassa mukana
Seuraaminen 10, oijoi Vinka on paras !
Liikkeestä istuminen 0, kymppiputki katkesi lyhyeen:( tää on ollut aina aika epävarma
Luoksetulo 8, se kaksoiskäsky maahanmenoon, mutta muuten aika kiva
Ruutu 0, kenttä oli aidattu ja ruutu oli ihan nurkassa, joten aika haastava hahmottaa se sieltä. "Missä" käskyllä Vinka alkoi aktiivisesti ja innokkaasti etsimään katsellaan ruutua, mutta ei nähnyt kuin luoksetulomerkit ja kasassa olevan Aan. Vinks ei bongannut koko ruutua ollenkaan ja mä sitten vaan lähetin sen ja Vinka meni tietysti aan luo. Se oli selvästi pettynyt, kun ei löytänyt ruutuun ja se näkyikin lopuissa liikkeissä. Olin kuitenkin tyytyväinen, koska jos Vinka olisi nähnyt ruudun, niin oon sataprosenttisen varma, että se olisi sinne tykittänyt
Hyppynouto 9, irrotukseen kaksoiskäsky
Metalli 10
Tunnari 8,
se toi oman!! aika kauan haisteli kapuloita ja toi mälväten, mutta pikkuvikoja :)
Kaukot 9, yksi kaksoiskäsky, mutta pysyi ihan täysin paikoillaan. En kyllä ole katsonut videota vielä, mutta ainakin mun kulmasta näytti pysyvän ihan paikoillaan.
Kokonaisvaikutus 9, nollien takia tippui yhden.

VOI2 227p ja tyytyväinen omistaja :) Vinka oli tosi pätevä! SMejä kohti mennään iloisin mielin! Ainut mikä harmittaa, on ruudun jälkeinen Vinkan masennus ja tästä syystä se oli vaikea saada sivulle liikkeiden alussa. Mä yritin Vinkan moan jälkeen kyllä olla kannustava ja olinkin, mutta Vinka vain oli niin pettynyt, koska eka se etsi innokkaasti ruutua ja kun se ei löytänyt/päässyt ruutuun niin pikkuinen tuli surulliseksi. Videokin on, mutta katsotaan jaksanko laittaa sen juutuupiin.

Lopuksi vielä vanha kuva...