Viikonloppu vietettiin Mindin kanssa Kuopiossa tokon merkeissä. Mindi matkusti ekaa kertaa junassa ja sen huomasi. Meillä oli mennen tullen pari vaihtoa ja Mindi päätti tietysti aina vaihtojen aikana olla tulematta junasta alas tai olla liikkumatta käytävillä yms. ja mun piti raahata sitä pitkin junaa. Onneksi oli liukkaat lattiat, niin sai hinattua eläintä kätevästi.

Kuopiossa majoittauduttiin hotelliin ja huonetovereiksi saimme Tellen ja Elvis-kessun. Elvis rakastui palavasti Mindiin, mutta Mindi ei lämmennyt sitten millään Elviksen kosintayrityksille. Minski vaan murahteli sängyltä, jos toinen tuli vähäkään lähemmäs. Treenejä oli melko paljon ja ehdittiikin muistaakseni tehdä Mindin kanssa kaikkia evl-liikkeitä. Pmakuu, seuraaminen ja metalli oli ainoat, joissa meillä ei ollut ongelmia. :D Mindiä tosin ahdisti treenihalli, joten se ei voinut kunnolla irtautua musta tai laukata. Pöhkö, mistäköhän tuollaisenkin ongelman on keksinyt. Kouluttajina meillä oli tosiaan Anne Miettinen ja Katja Rautiainen.
Treenien lisäksi me syötiin, käytiin useaan otteeseen kaupassa, syötiin, oltiin luennolla ja mitäs vielä, syötiin ainakin. Kaikenkaikkiaan kiva reissu ja oli mukava taas nähdä kaikkia !

Tokoilijat Elvis, Mindi, Noomi ja Voitto

---------------------------------

Heti maanantaina jatkettiin treenejä Vinkan kanssa. Oli kivat tokotreenit ja aksat päälle. Isolla nurmikentällä ruutuja, kaukoja, luoksaria ja jääviä. Ruudun paikka oli aluksi hukassa, mutta alkoi pienen muistuttelun jälkeen löytymään. Luoksarin maahanmenosta saan päänsärkyä, mutta kaukot ja jäävät hienoja. Lopuksi vielä lyhennetyt evl-paikallaolot häiriökoiran kanssa. Sitten siirryttiin agilitykentälle ja tehtiin jotain valmiiksi rakennettua rataa, jossa meidän ongelmaksi koitui putki-puomi erottelu. Se siis lisätään treenattavaa-listalle.

---------------------------------

Tänään koirat kävi Miia Mantereen hierottavana Seinäjoella. Mindi hierottiin eka ja sillä oli etupää ihan tukossa, ei ihme ettei agility ole ollut viime aikoina Mindin mieleen.. Vinka taas oli melkein kokonaan jumissa. :( Pahimmat oli takareidet ja selkä. Tarvitsee ainakin vielä 2-3 käsittelyä, että Vinkutin saadaan kokonaan auki. Me tehdään ennen aksatreenejä noin 40 min alkuverkka + noin 40 min loppujäähkä, mutta aika jumissa noi silti oli. Pitääpä alkaa käyttää esim. kuukausittain koiria hierojalla. Mä teen niitten kans kuitenkin melko pitkiä lenkkejä päivittäin, varsinkin nyt kun on syksy ja talvi tulossa ja treenejäkin tulee monta kertaa viikossa..