Vinkan kahden viikon tokotauko on nyt ohi, olipas se vaikea pitää. :D Tauon aikana opetin sille kosketusalustaa, mutta en tiedä kohtasiko herneet kippuran päässä. Sitten ollaan otettu myös muutamaan otteeseen haun ilmaisuja, jotka olivat hyvin muistissa. Mindin kanssa ollaan treenattu kaikkia evllän liikkeitä ja nyt pitäisi saada kisamaisia tehtyä...

Tänään käytiin kentällä pitkästä aikaa ottamassa vähän aksaa ja tokoa. Mindi teki ruutua ja ohjattua ihan hyvällä menestyksellä. Vinkan kanssa aloitettiin pienillä seuraamispätkillä. Sitten muutama sivulta maahanmeno sekä pari luoksarin stoppia, jotka olivat mainioita! Toisella kierroksella tehtiin jotain 1-luokan rataa ja Vinka oli niin huippu! Meinasin lopettaa sen kanssa agilityn ajanpuutteen vuoksi, mutta enhän mä voikkaan. :) Videokamerakin oli mukana, mutta muistikortti ei.





Muuten ollaan nautittu kesän jokaisesta päivästä mm. uiden, yölenkkeillen, grillaillen jne. Kesä on ihanaa♥



Nyt viikonloppuna matkustetaan Vinkan kanssa Kuopioon agirotuun, jonka jälkeen heti maanantaina junaillaan Espooseen pikavisiitille Mindin kanssa ja sen reissun jälkeen ehditään olla kokonaiset puolitoista päivää kotona ja sitten lähdetään Ruovedelle Sennen kesäleirille. Huhuh ainakin on tekemistä!