Aamulla päätin yhtäkkiä mennä vetämään kunnon tokotreenit vieraalle kentälle. Lahjonnalla ja kiristyksellä sain pikkusiskon videoimaan. Ihan kivasti meni, Vinkalle on tullut lisää zäpäkkyyttä ja Mindi on alkanut löytää taas ruudun.
Mindi teki videolla näkyvien tunnarin, seuraamisen, ruudun ja kaukojen lisäksi vielä kokonaisen luoksarin. Seisahtuminen ihan ookoo, mutta maahanmeno taas kerran järkyttävä. Onneksi mulla on pari juttua, millä sitä voisi alkaa korjailemaan nopeammaksi. Tässä muista liikkeistä video. Saatte nauttia kauniista tekstistä keskellä kuvaruutua ja mun ihanista käskykomennoista<3

Läski tokoili myös ja oli aika pätevä! Seuraamisessa palkkailin usein pallolla ja se tuokin lisää draivia koko liikkeeseen. Ruutuja tehtiin välillä voittajamaisesti ja välillä evl-tyyliin, ihan kivasti meni. Vauhtia tulee luultavasti lisää kun varmuus kasvaa? Zeta ei kuulunut meidän treenisuunnitelmaan, mutta halusin sitäkin kokeilla. Istuminen oli vähän hidas, maahanmeno super ja samaten seisominen. Seisomisen takaakävelyä ei olla ikinä tehty niin, miten zetassa kuuluu tehdä, joten se tuotti hieman hankaluuksia. Tehtiin myös kaukoja, jotka eivät näy videolla. Vaihdot s-m-s-m toimi hyvin 10 metristäkin, mutta s-i-s-i pitää hinkata vielä lähempää. Vinka on saanut nyt niin paljon palkkaa maahanmenoista, että tarjoaa niitä joka paikkaan.. Tässä Vinkan tokoiluvideo.

Iltalenkille otin koirien iltaruuat mukaan tarkoituksena tehdä pari liikettä putkeen ja antaa ruoka lopuksi. Vinka teki ruman seuraamisen (lisäkäskyjä, kun kyttäsi ruokaa) sekä liikkeestä seisomisen, joka oli hieno. Totesinpa vain, etten tuu Vinkalle ikinä käyttämään kokeessa kaukopalkkaa:D Tai ehkä se pitäisi eka opettaa kunnolla, mutta Vinkalle toimii hyvin palkka taskustakin. Pitäisi tehdä paljon enemmän koemaisia treenejä ja antaa paljon yllätyspalkkoja eri kohdilla, että saisi tuon koetyöskentelyn kuntoon. Oulun kokeessa ainoat virheet taisi olla lisäkäskyt, jotka johtuu huonosta keskittymisestä kokeessa.
Mindin kanssa piti tehdä pari helppoa juttua, mutta kuinkas kävikään. Pitkä hyvä seuraaminen ja sen jälkeen liikkeestä istuminen, joka onnistui vasta kolmannella yrityksellä. Kokeessa tapahtui juuri sama juttu. Mä luulen, että kun tuo liikkeestä istuminen on ollut aina se helppo juttu ja siitä en oo kovin usein palkannut, niin Mindi on päättänyt ettei sitä tarvi sitten tehdä. Pitääpä kiinnittää jatkossa huomiota.