Viime viikonloppu oli aika koirapainoitteinen; lauantaina käytiin Mindin kanssa tokokokeessa, joka oli ihan pohjanoteeraus. Mindi teki kaikkea mitä se ei oo IKINÄ tehnyt edes treeneissä!!!! No, ei se mitään, seuraavassa kokeessa sitten uusi yritys:)

Lauantaina loppupäiväksi mentiin Vinkan kanssa Linda Kokkonen-Kankaan tottisleirille. Viikonloppu oli tosi antoisa ja päästiin paljon eteenpäin ja saatiin hyviä vinkkejä jatkoon. Varsinkin noutoon ja seuruun käännöksiin.

Tämä viikko on ollut tehotreeniä tokossa. Mindille voikaukoja, ohjattua, tunnaria, liikkeestä seisomista ja paikallaistumista. Vinkalle merkkiä, ruutua, kaukoja, seuraamista ja noutoa ja tietysti paikallamakuuta.
Tänään otettiin pihalla treenit. Mindi teki ekalla kierroksella tunnarin kolme kertaa. Kaikilla toi oman, mutta pari kertaa maisteli muut kapulat ennenkuin otti oman. Pitää siis hankkia lauta, jossa on kaupulat kiinni. Toisella kierroksella hyppynoutoja ja mä heitin tahallaan ihan luonnottoman vinoon ja takasin tullessa piti vähän auttaa että M hyppäsi esteen yli, muuten hyvä. Sitten vielä vähän seuraamista kun se on Mindin mielestä aina niin kivaa:) Lopuksi Mindi sai ruokansa kun teki hyvät i-s-i vaihdot. Tosin kynnys oli etujalkojen edessä. Vois vielä jonkun viikon tehdä kynnyksen avulla s-i ja i-s vaihtoja ja alkaa sitten häivyttämään sitä.
Vinkan kanssa ekalla kierroksella seuraamista ja noutoa. Seuraaminen on tosi kivaoloista ja nyt toimi vasemmallekäännöksetkin. Pitäs ostaa uusi digikamera (edellinen otti lopputilin) että sais videolle vähän meidän tokoilua. Noudossa tehtiin aluksi parin metrin matkalta kapulan eteentuomista, ja onnistui ilman mitään pureskelua! Mä uskalsin sitten ottaa yhden niin, että mä menin Vinkasta 5m päähän ja laitoin kapulan siihen meidän väliin ja Vinx toi sen ilman pureskelua:)) Jee! Toisella kierroksella jääviä. Aluksi Vinka sekotti maahanmenon ja seisomisen, mutta kun mä muistin sanoa virittelysanan niin sitten Vinka teki oikeat asiat oikean käskyn kuullessaan. Ihana Vinka<3 Ja seisomisessakin V pysähtyi niinkuin seinään:) Lopuksi vielä paikallamakuu. Mä laskin päässä ajaksi 1,5min, mutta mun ajanmäärittämistaidoilla aika saattoi olla myös 3min. Vinka sai ruokansa kun piti tunnarikapulaa pureksimatta. Ja Vinka piti siitä yhtä lujaa kiinni kuin luustaan, mä pystyin nostaa melkein koko koiran kapulasta pitämällä:)